SAMSUN / LADİK - Ladik Halk Eğitimi Merkezi

Ock

İlçemiz Kaymakamı Sayın Merve Kartal kurumumuzu ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı ve kurum Müdürümüz Tolga Can ile birlikte kurslarımızı ziyaret edip usta öğretici ve kursiyerlerimizden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Sayın Kaymakamımız Merve Kartal'a ve İlçe Milli Eğiitm Müdürümüz AYkan Sancı'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Dijital Benim İşim Projesi kapsamında açılacak olan kurslarımıza başvurular başlamıştır.

Dijital Okuryazarlık Kursu 30 Saat

Dijital Pazarlama Kursu 44 Saat

Her iki kursa da dahil olabileceğiniz gibi sadece bir kursa da katılabilirsiniz.

Kurslarımız kadınlara özeldir.

5 Şubattan itibaren kurslarımız planlanacaktır.

Başvurular için Halk Eğitimi Merkezimize bekleriz.

Ara

Sistemde fotoğrafı olmayan öğrencilerin Halk Eğitimi Merkezimize fotoğraf getirmesi gerekmektedir.

Halk Eğitimi Merkezi koordinesinde müzik öğretmenlerimizin huzurevi ziyareti

Kas

Geleneksel Okçuluk Türkiye Kulüpler Şampiyonasında Yıldız Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu kursiyerimiz Fahrettin Koç olmuştur. Kursiyerimiz Fahrettin Koç'u, emeği geçen antrenörümüz Yılmaz UYAR'ı ve tüm kursiyer öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen, lise öğrencilerini mezuniyet sonrası akademik ve iş hayatına hazırlayan  Samsun Kariyer Eğitimi Programı (SAKEP) Projesi kapsamında ilçemiz ortaöğretim kurumlarında görev yapmakta olan Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerine Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Tolga CAN ve Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Elif ARSLAN SEVERCAN tarafından bilgilendirme yapıldı. Proje kapsamında 9. sınıf öğrencilerinin İş ve Sosyal Hayatta İletişim ve Diksiyon kurslarına HEMBA (Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı) web sitesinde çevrimiçi olarak verilen eğitimlere katılmaları için yönlendirilmesi istendi.